Bliv Frivillig

Vi har altid brug for ekstra hjælp, hvis du har nogle gode ideer til foreningen – eller gerne vil hjælpe med opgaver som f.eks. at skabe fokus på foreningens arbejde gennem nyhedsbreve, oversættelse fra dansk til engelsk eller noget så jordnært og vigtigt som at hjælpe til med regnskabet.
G
Måske arbejder du som grafiker for et privat firma, men har lyst til og mulighed for at bruge timer i din fritid på at hjælpe os med specifikke opgaver eller projekter?
G
Det kan også være, at du har lyst til at bidrage som ’gæsteforfatter’ med tekstindlæg til vores nyhedsbrev? Det kan være om emner som mode og CSR eller tendenser indenfor kunst, design og udviklingsarbejde. Fantasien har ingen grænser, så længe det er relevant for vores medlemmer og ifht. foreningens formål.
G
Send os en email og mærk den: frivillig
G

Hvad forventes der af en frivillig?

Der er masser af muligheder for at få spændende opgaver hos os – men ønsker du at blive involveret i selve driften af foreningen, fremfor projektbaserede opgaver, så stilles der også krav til dig:

– Du skal kunne lægge mindst 5 timer i foreningen om måneden (vi tager selvfølgelig hensyn til eksamensperioder o.l.)

– Du skal være interesseret i at blive for en længere periode, minimum 1 år.

Selvom vi er meget glade for, at folk gerne vil hjælpe, så kræver det meget af foreningen at få sat nye frivillige ind i arbejdet. Derfor er vi nødt til at stille krav – og særligt, hvis du er interesseret i at involvere dig i opgaver, som er en del af den daglige drift.
Det kan f.eks. projektudvikling, fundraising til store fonde (særligt EU fonde) og intern kommunikation.

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message