Vi støtter

Nordic Designers Aid støtter projekter i Sydafrikas vestlige provins.

Vores fokus er på børn og unge, særligt teenagemødre, bosat i Sydafrikas fattigste områder

G
Vi mener, at uddannelse er den bedste vej frem, hvis vi skal skabe langvarige forandringer for vores målgruppe. Samtidig ser vi kunstneriske og kreative processer som et vigtigt middel til at skabe social forandring.
G
Fællesnævneren for de projekter, vi engagerer os i, er derfor deres fokus på at give børn og unge muligheden for at lære og udvikle sig gennem kreative aktiviteter og uddannelse. Vi arbejder derfor i øjeblikket på at skaffe den nødvendige støtte til små lokale projekter, som bruger kunst og kreativitet som aktive værktøjer i udviklingsarbejdet.
G
Vi ønsker også at investere i unges økonomiske fremtid ved at uddanne dem indenfor design og kreativt håndværk, så de herigennem kan blive deres egen ‘agent for forandring’. De unge bliver herved ikke kun mønsterbrydere, men også foregangsfolk og en inspirationskilde for andre unge i lokalsamfundet.
G
Alle vores programmer er blevet udviklet gennem vores stifters mange forskningsrejser til Sydafrika og i tæt samarbejde med vores lokale partnere.
Maria Liv har lavet selvstændig forskning og frivilligt arbejde i Sydafrika siden 2008, hvilket har givet hende en unik mulighed for at lytte til og forstå de behov, som vores målgruppe har.
Hun har samtidig besøgt over 30 lokale organisationer gennem årene for at lære af deres erfaringer.
Udviklingen af vores programmer er derfor baseret på lokal rådgivning og forskning.