Ganni

ganni-logoGanni er en dansk modevirksomhed grundlagt i år 2000 i København.
Virksomheden producerede oprindeligt basis T-shirts og kashmir strik af høj kvalitet, og har sidenhen udviklet sig til et bredtfavnende modebrand med stærkt fokus på design og kreativitet.

Ganni laver i dag fire ready-to-wear kollektioner årligt, samt never-out-of-stock kollektioner, sko, tasker og lingeri.

Ganni’s design præsenteres to gange årligt på den københavnske modeuge, og sælges i Europa, Japan og Nordamerika.

Hovedkontoret er beliggende i København, og virksomheden råder over 15 egne butikker fordelt i Danmark, Tyskland og Norge, samt en webshop med direkte salg til 13 europæiske lande.

Ganni har opnået en unik position som et af de hurtigst voksende modebrands i premium segmentet og blev i 2014 tildelt prisen ‘Brand of the Year’ til det danske ELLE Style Awards. I 2015 vandt Ganni Alt for Damernes Guldknap pris.


Interview med GanniI

– Hvad er jeres motivation for at blive en del af NDA?
Overordnet er det et meget sympatisk projekt, som vi selvfølgelig gerne vil være med til at støtte op om. Men derudover passer det bare også rigtig godt med Gannis eget bæredygtighedsfokus, der handler om at sikre, at vores produkter får en lang levetid, hvilket dette projekt jo i den grad understøtter.

– Nævn tre værdier, som er vigtige for Ganni som brand?
Autencitet, kvalitet, bevidsthed  

– Er I inspireret af Skandinavisk kultur og trends i jeres designs?
Vi finder inspiration overalt, både fra andre kulturer, musik og filmens verden. Men vi er også utroligt inspirerede af de københavnske piger med deres cool og afslappede stil.

– Hvem er jeres typiske kunde?
Vores kundegruppe er bred, kvinder i alle aldre køber Ganni og er glade for vores design, og det er stort set umuligt at beskrive vores kunde uden at forfalde til klicheer. Men hvis man accepterer den præmis, er størstedelen af vores kunder vel stilbevidste kvinder i alderen 18 til 35 år.  

Ganni-1

Ganni-2