5b699af53ae2aMarMar
MarMar_AW18_S05_001-520x347

MarMar Copenhagen er børnetøj til piger og drenge fra 0 til 16 år, samt en speciel kollektion for kvinder.
Komforten er essentiel i MarMar Copenhagens kollektioner, og er designet til, at både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.

MarMar Copenhagen tænker på miljøet i produktionen af tøjet. Så vidt muligt er tøjet lavet i øko-tex certificerede tekstiler, og tøjet bliver produceret så tæt på Europa som muligt for at minimere transporten og skåne miljøet.

Marlene Anine Holmboe er designeren bag, og uddannet fra Danmarks Designskole.
Efter uddannelsen designede Marlene børnetøj for kendte danske børnetøjsmærker, og i 2008 startede hun MarMar Copenhagen.

MarMar Copenhagen bliver i dag solgt i butikker i både Danmark og i udlandet. Der er to kollektioner om året: forår/sommer og efterår/vinter.

 


Interview med Marlene Anine Holmboe

Imaging by The Color Club - www.thecolorclub.net

 

– Hvad er din motivation for at blive en del af NDA?
Jeg er meget optaget af at behandle verden omkring mig med respekt og sørge for, at give mere end vi tager, både miljømæssigt og på alle andre måder. Det gælder både personligt og for MarMar Copenhagen. At NDA sikrer, at donationerne når helt frem og bliver til glæde og gavn, er også en vigtig faktor. 

– Nævn tre værdier, som er vigtige for jer som brand?
MarMar Copenhagen er sofistikeret, klassisk luksus tøj, med et glimt i øjet. Kvalitet, funktionalitet og tidsløst design er det vi står for.

– Er I inspireret af Skandinavisk kultur og trends i jeres designs?
Der er en renhed i æstetik og fokus på funktionalitet her i Skandinavien, som jo også ligger i min design DNA. Jeg er mest inspireret af gamle bøger, film og fotografier.

– Hvem er jeres typiske kunde?
Det er herlige mennesker, som sætter pris på gennemført design og lækre og gode kvaliteter.