Moshi Moshi Mind

Designerne Stine Grouleff Skjoldborg og Rikke Rasmussen er kvinderne bag moshi moshi mind. Visionen for brandet, der udtales “mu-shi mu-shi mind”, er at fravælge de dikterende modetrends og dermed skabe enkelthed, kvalitet og velvære i kvinders liv.

Moshi Moshi Mind rykker ved de traditionelle handlemønstre, fordi kunden ikke påtvinges en trend eller skal forholde sig til skiftende moderetninger. Et fokus på clever fashion frem for fast fashion.Midt i en verden i konstant bevægelse ønsker moshi moshi mind at inspirere til slow shopping, tidsløst design og til et mere tilbagelænet look. The mellow modern life – et afbalanceret moderne storbyliv, indeni og uden på.

Interview med moshi moshi mind

Hvad er jeres motivation for at blive en del af NDA?
Trods det faktum, at vi altid prøver at være bæredygtige i hele vores brand tankegang, så kan man altid gøre det bedre, og samarbejdet med NDA er en oplagt mulighed for os, hvor vi kan optimere.

– Nævn tre værdier, som er vigtige for moshi moshi mind som brand?
Flerfunktionalitet
Flerfunktionalitet er en del af fundamentet i vores brand. Alle styles har været gennem samme proces, hvor vi nøje gennemtænker brugen af styles. Man skal som moshi moshi mind kunde kunne bruge alle vores styles på kryds og tværs og til alle tænkelige lejligheder. Vi lægger altid stor vægt på flerfunktionalitet, især fordi netop denne tankegang er med til at minimere ”brug og smid væk” tendensen, hvilket er en tendens vi tager stærkt afstand fra. Samtidig gør flerfunktionalitet det langt nemmere/mindsker kompleksiteten for vores kunder, når de skal klæde sig på i deres hverdag.

No Seasons
Vi arbejder ikke med sæsoner. Vi producerer produkter, når vi føler, at der er et behov, eller når der mangler noget, der er med til at styrke og tilføre mening til vores univers og til kvinden generelt. No seasons er også ekstremt vigtigt for os, da det ydermere bidrager til, at vi ikke overproducerer styles, og på den måde er mere ansvarlige i forhold til eventuelt spild i vores supply chain.

Clever Fashion
Denne værdi opsummerer ligesom de to ovenstående værdier og er sløjfen, der pakker hele pakken ind. Clever fashion er en gennemgående komponent i hele vores univers, produktion, håndtering af varen – ja faktisk hele vores brand, og vi prøver så vidt muligt at tænke clever fashion ind alle de steder vi kan. For os skal moshi moshi mind være et trygt univers, hvor kunden aldrig er i tvivl om, hvad vi står for, og hvor vi gør vores ypperste for at bidrage positivt til både modebranchen, men også til verden i det hele taget.

Er I inspireret af skandinavisk kultur og trends i jeres designs?
Ja, det er vi bestemt. Vores univers udspringer jo af at bidrage til en nordisk livsstil – et mellow modern life, så det kan man sagtens sige, at vi er.

Hvem er jeres typiske kunde?
Vores typiske kunde er alle kvinder, der gerne vil have et afbræk i deres hverdag og samtidig klæde sig nordisk klassisk. Vi har faktisk kunder i alle aldre, stilarter og størrelser. Alle er velkomne, og vi har erfaret, at når først man bliver en del af vores univers, så kommer man tit igen, da vores grundværdier giver super meget mening i den moderne kvindes liv.