stig p

stig p blev stiftet i 1969 af den kreative entreprenør Stig Petersen.
I den første butik, som åbnede på Kronprinsessegade i København, kunne man finde lokalt producerede lædervarer som tasker, møbler og jakker. I 80erne skiftede stig p fokus til designer brands og blev hurtigt en af Københavns mest populære tøjbutikker. I 1989 åbnede den første butik med modetøj til kvinder, og Susanne Kjer trådte til som direktør og medejer af mærket.
G
Endnu en stig p butik åbnede i 2001, denne gang i Københavns hippe Nørrebro kvarter. Tre år senere lancerede mærket sin egen tøj linje som i dag findes i mere end 200 butikker i 15 lande.
G
Tøjet designes af Stig Petersens datter Signe Kjer fra ‘London College of Fashion’, og alt tøj produceres i Europa for at kunne garantere en sikker og ansvarlig produktion. I 2006 valgte Signe Kjer at fokusere 100 procent på stig p og solgte Ganni, et andet dansk mærke, som hun havde startet i 2001.
Samme år lancerede hun Coatpeople, et eksklusivt stig p mærke, som producerer strik og overtøj i høj kvalitet. Coatpeople produceres af dygtige håndværkere på en lille fabrik i Portugal’s Serra de Estrella distrikt, og hvert enkelt stykke tøj godkendes og signeres af den enkelte håndværker. Et samarbejde med lokale kvinder fra Toscana, som producerer en strikserie i høj kvalitet, fuldender kollektionen.
G
“Jeg elsker det vi laver, det føles helt rigtigt. stig p er stadig baseret på min fars værdier fra 1969, hvor han beviste, at det er muligt at skabe og udvikle et mærke hvor der er fokus både på kvalitet, design og gode arbejdsvilkår og ansvarlighed,”
siger Signe Kjer.
G
I 2012 åbnede stig p en ny butik på Frederiksberg. Det følgende år blev den internationale netbutik stigp.net lanceret, som gav kunder en hurtig og nem adgang til mærkets populære designs samt andre skandinaviske high-end mærker som Acne Studios, Wood Wood & Kokoon.
G
For nylig gennemgik den originale stig p forretning en gennemgående renovation for at genskabe den unikke Art Deco stil fra Stig Petersens første forretning på Kronprinsessegade.