Hvad du kan gøre

Der er flere forskellige måder, du kan hjælpe på, men uanset hvordan du vælger at gøre det – så er der ingen tvivl om, at dit bidrag betyder meget for vores arbejde.

G
Nordic Designers Aid er en forening baseret på frivillig arbejdskraft, både i Danmark og Sydafrika. Vores eneste indtægter kommer fra vores medlemmer og vores Fashion Fundraiser, og der er ingen i foreningen, som modtager nogen form for løn, med undtagelse af nogle få timeansatte tilknyttet Fashion Fundraiseren i Sydafrika.
Foreningens drift i Danmark er derfor meget afhængig af donationer fra designere, frivillige og medlemmer. Et medlemsskab koster kun 100 kr. om året, og vi håber, at du har lyst til at hjælpe os med at gøre en forskel,
G
Vi ved, at din hjælp og dit engagement forpligter os. Det er derfor vigtigt for os, at du kan følge med i, hvordan dit bidrag gør en mærkbar forskel for de børn og unge, som foreningen støtter i Sydafrika.

Vores regnskab er åbent for alle medlemmer, så du selv kan være med til at sikre dig, at vi bruger flest muligt penge på at hjælpe så mange mennesker som muligt og færrest muligt på administration.

G