Bidrag med forskning

Både i forbindelse med opstart af vores projekter – men også på sigt, er vi meget interesserede i studier, der kan bidrage til at implementere vores projekter på bedste vis samt løbende forbedre vores arbejde.

G
Studerer du antropologi, internationale udviklingsstudier eller andre studier, hvori der indgår et selvstændigt feltarbejde – og har du lyst til at udføre det i Grabouw eller Elgin Valley i Sydafrika?

Er du derudover interesseret i emner som: børn og unge, læring gennem leg og kreativitet, social udvikling, inklusion og miljømæssig og social bæredygtighed, så vil vi gerne hjælpe dig med dit feltarbejde.
Til gengæld må du meget gerne dele dine resultater og anbefalinger med os, når du er færdig.

Det er dog vigtigt at sige, at vi desværre ikke kan tilbyde nogen form for ansvar for, økonomisk hjælp eller formel arrangering af feltarbejdet. Vi kan derimod hjælpe med relevante kontakter gennem vores netværk, give råd og rejsevejledning samt gøre det nemmere at skabe kontakt til informanter.
Derudover får du selvfølgelig en unik mulighed for at lave et feltarbejde, der kan få betydning for udviklingsarbejde i praksis.