Støt som virksomhed

Det er oftest de administrative opgaver, det er sværest at samle penge ind til.
Men realiteten er, at jo mere kvalificerede mennesker og firmaer, der løser dem – jo bedre bliver foreningens arbejde i sidste ende.
Det betyder, at administration ikke er en post der kan skæres helt fra, men samtidig er en udgift, som ikke må fylde for meget i budgettet.
Firmaer, som hjælper os ved at stille tid eller service til rådighed som frivillig virksomhedspartner, spiller derfor en vigtig rolle for vores overordnede arbejde med at nå vores formål.
G
Der er flere måder at hjælpe på som virksomhed!
G
– Giv gennem arbejdstimer
Vi har altid brug for dygtige mennesker, som har lyst til at donere en del af deres virksomheds tid til løsninger af en konkret opgave. Det kan f.eks. være til udarbejdelse af årsregnskaber eller til fremstilling af PR- og marketingsmateriale.
G
– Giv gennem serviceprodukter
Udover at tilbyde arbejdstimer kan du som virksomhed hjælpe os ved at give os fri eller billigere adgang til en bestemt service, som I udbyder. Det kan være internetforbindelse, transport og fragt, bankoverførsler til udlandet, telefonabonnement og så videre.
G
Som virksomhedspartner får du dit logo på vores hjemmeside samt retten til at bruge vores navn og logo i dit eget marketingsmateriale.
G
Eksempler på virksomhedssponsorer, der lægger timer hos os:
G
Studio Estetika i Cape Town – Har lavet en stor del af designet på vores hjemmeside samt al layout til vores sociale medier.
G
Blue Logic – Har opsat vores online betalingssystem, så man kan melde sig til som betalende medlem direkte via hjemmesiden.
G
Hvis du har lyst til at høre mere om at blive virksomhedssponsor, så send os en email og mærk den: ‘Virksomhedssponsor’

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message