Pilot program: Teenage Girl Empowerment

Crafting Hope afholdte deres første pilot program i foråret 2017; ’the Teenage Girl Empowerment Program’, sponsoreret af Nordic Designers Aid.
G
Programmet var struktureret og faciliteret af Eleftheria Kakambouras, som er en registreret terapeut med fokus på empowerment og kvinders spiritualitet, en internationalt akkrediteret facilitator og stifter af Catalyst Facilitation Training.
G
Under pilot programmet trænede Eleftheria desuden en ny faciliator for Crafting Hope, Margo Adams. Margo har en BA i Psykologi og er på nuværende tidspunkt i gang med at studere på kandidaten. Crafting Hope fortsætter samarbejdet med hende på det næste projekt.
G
Pilot programmet
G
Pilotgruppen var 8 piger fra Snakepark i Grabouw. Programmet forløb én dag om ugen på en torsdag i 12 uger, inklusiv to weekend workshops. De første 6 sessioner af programmet fokuserede på intrapersonel udvikling og de sidste 6 på interpersonel udvikling.
G
Under programmet blev der fokuseret på brugen af dagbogsskrivning, tegning og maling, og det kreative og kunstneriske blev brugt som et grundlag for at inspirere de unge til kritisk og analytisk tænkning.
G
De fleste af materialerne til undervisningen blev i denne forbindelse sponsoreret af Dala Art Supplies.
G
Under forløbet blev der løbende indsamlet data, som blev analyseret under den afsluttende evaluering. Vores erfaringer i denne forbindelse, positive og negative, har hjulpet Crafting Hope med at strukturere det næste program; ‘The Girl Game Changer’ som Nordic Designers Aid samler midler ind til.
G
‘The Girl Game Changer’ er et tre-årigt program, og det vil først blive lanceret, når der er samlet nok midler ind til mindst ét års budget.